Mijn eerste blog vanuit Miami!

 

Ik ben om precies te zijn een maand en 2 dagen in Miami en ben nu al stapelgek op de mensen, cultuur en de stad zelf. Ik woon op campus in een soort van appartement met 4 kamergenootjes. Een Australische, Japanse en 2   Amerikaanse meiden. Heel erg gezellig en erg luidruchtig. Het aller grappigste vind ik toch de American football players die in mijn gebouw wonen. Ze zijn erg spontaan en vinden zichzelf heel wat, maar kan het erg goed met ze vinden.

Vorige week hadden ze een football game, wat dus een hele happening was. Het ging vooraf met een tail gate wat dus eigenlijk een pre party is met een barbecue, drank en spelletjes ter voorbereiding van de wedstrijd. The game werd ingeluid door straaljagers, een band en natuurlijk de cheerleaders.

 

The Dazzlers, cheerleaders

IT’S JUST LIKE IN THE MOVIES!!

Dan heb ik het nog geen eens gehad over de fraternity boys and Soerity girls, wat dus ook een heel wereld apart is en dan heb ik het vooral over hun feestjes die ze organiseren en hun geweldige stepshows.

Het is er geweldig! Iedereen is er zo spontaan en open. Het ene moment ben je in een dormparty en een uur later ben je op een Toga party van iemand die je nog geen eens kent.


Het zonnige Miami beach

Ik ben superdruk met school, een softbal team waar ik deel uit maak. Een dansgroep waar ik auditie voor ga doen, salsa lessen die ik volg en de American Marketing association club waar ik mijzelf voor heb opgegeven. Druk, Druk, Druk!! Maar geniet volop.

With Love,