De ‘beautylook’ voor deze winter!

De French Manicure is herboren in een nieuw jasje. In plaats van de traditionele roze nagelbedden en witte nagelranden, is de French Manicure deze winter alles behalve traditioneel maar juist complex ‘in a chique way’! Door zwart en goud te combineren op de nagels in de vorm van een French Manicure, geeft dit een geheel nieuw effect! KOH introduceert KOH Complex bestaande uit drie producten; KOH Black Matt! KOH Colour China! en KOH Top Coat Bamboo. Met deze drie lakken, in chique KOH Collection box, wordt de meest ‘fashionable french’ gecreëerd.
Separate & combine!
KOH Black Matt! geeft een mat effect op de nagels. Deze KOH Colour is verrijkt met Vitamine E voor extra verzorging van de nagelconditie. Zwart is chique en wordt veel gebruikt in de wereld van ‘fashion’ en make-up. Zwart kleedt af, staat bij velen prachtig en wordt gekozen voor ‘all time and classic outfits’. KOH China! is tevens een feestelijke nagellak en geeft de nagels een vleugje ‘glamour’. Met deze kleur vormen de nagels een chique finishing touch op het outfit!
Met KOH Complex kunnen de nagellakken afzonderlijk worden gebruikt of gecombineerd voor een prachtige French Manicure. De nieuwe french is chique, vernieuwend, feestelijk en glamorous. Kortom; de ‘beautylook’ voor deze winter!
Om nog langer plezier te behouden van de French Manicure of om een glanzende french te creëren, geeft de KOH Top Coat Bamboo de ideale bescherming en een glanzende toplaag. KOH Top Coat Bamboo verzekert langdurig mooi gelakte nagels!
What’s more?
Maak de beautylook compleet met gouden oogschaduw, glimmerblush en ‘smokey eyes’. Op die manier matchen de nagels met de make-up voor een complete look! Tevens is deze ‘French’ perfect te combineren met fashion trends zoals camel kleding, gouden accessoires en tassen.
KOH Complex heeft een waarde van €54,95 maar is vanaf eind september in limited edition verkrijgbaar, in een prachtige KOH Collection box, voor €29,95 bij luxe parfumerieën, de KOH Shop (Bijenkorf Amsterdam) en via www.kohcosmetics.com