Chanel Phone

Chanel ChocoPhone

Waarschijnlijk zult u het al gemerkt hebben, maar op de redactie van dames.nl zijn we dol op het merk Chanel. O zo duur maar o zo luxueus en mooi. Waar ik al 2 jaar op zit te wachten (stiekem) en nog steeds niet heb gezien is de telefoon van Chanel. Van deze telefoon hebben ze namelijk in 2008 een concept uitgebracht. uitgelekte foto's van deze zie je hierboven. De bedoeling is dat deze telefoon gaat oplichten wanneer je de telefoon uitschuift, in de kleuren paars groen en blauw. Ook zal er gebruik gemaakt worden van twee glasplaten aan de voorkant en achterkant net als bij de iPhone. Dus extra voorzichtigheid is geboden als je deze telefoon aanschaft. Dit kan echt niet ontbreken in je handtas tenminste als je even doorspaart, want deze musthave gagdet zal niet goedkoop zijn, omdat ze van de nieuwste technologie gebruikmaken om het mooie lichteffect te creeren.

Ook een leuk weetje is, is dat deze ontworpen is door een ontwerper van franse bodem:Fred de Garillhe.

Deze Chanel phone wordt ook Chocophone genoemd omdat Fred geinspireerd werd door een chocoladetablet. Maar dit is zeker niet te verwarren met de chocolate phone van LG. Die kan echt niet tegen deze telefoon op en is er ook niet mee te vergelijken, misschien dat ze na Chanel een goedkopere versie van kunnen maken?

Voorlopig is hij er nog niet en hebben ze nog geen indicatie gegeven wanneer deze komt.

Verdere informatie over deze telefoon wordt strikt geheim gehouden. Natuurlijk weet je het als eerste op www.dames.nl. Ik ben nog steeds aan het wachten