Dé perfecte French Manicure bestaat!

Een handige en snelle manicurestift die de ‘French Tip’ op de nagel zet voor de perfecte French Manicure! De witte stift kleur de nagelranden parelwit zonder foutjes of strepen. Dat wil iedere vrouw!

Een French  Manicure aanbrengen op de nagels gaat niet altijd foutloos. Lakfoutjes, strepen, te dikke of te dunne witte nagelrand. De Hêrome French Liner biedt de ultieme oplossing en zorgt in één streep voor een foutloze witte nagelrand. De stift werkt snel en moeiteloos. Door het handige formaat is de stift overal te gebruiken, onderweg thuis of op reis. Daarnaast is de French Liner geschikt voor ieder nageltype en kent een snelle droogtijd. Het resultaat is verbluffend en meteen zichtbaar!
De lak van de French Liner is goed wit en vloeit makkelijk uit over de nagels. Door het ‘long lasting’ effect, voortaan nog langer plezier van ‘french manicured nails!’

How to French?
Voor gebruik, eerst de French Liner schudden. Begin vanaf de buitenkant van de nagel en trek in een baan een lijn door de binnenkant van de nagel. Kortom, zet de ‘French Tip’ van buiten naar binnen. Lak vervolgens de nagels met een zachte kleur naar keuze. Kies bijvoorbeeld W.I.C. Venice (no 74) of Hêrome Natural Nail Colour Pink die beide het nagelbed prachtig roze kleuren.

Tip! Gebruik de Hêrome Protective Top Coat na het aanbrengen van de French manicure. De Top Coat beschermt de nagel tegen beschadigingen en zorgt voor langer plezier van ‘French Manicured nails’!

De Hêrome French Liner is vanaf eind november 2010 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com.