My Beauty secret

Psst..zal ik  je een geheimpje meedelen?

My beauty secret at the moment..

Mijn allerliefste beautygeheim is op dit moment echt een must have voor deze koude winter.het is alles wat je nodig hebt als je ondanks de kou toch moet douchen.

Door dit product ga je zelfs met plezier de douche in!

Het is namelijk een rijke,voedende showergel en shampoo ineen! Door de natuurlijke ingredienten en fijne textuur van dit product is het ook een superverwenner voor je haar.

De gel voelt heel zacht en cremig aan en als het in aanraking komt met je huid (en water offcourse)voelt het als een voedende makkelijk uitsmeerbare creme aan. Heel erg lekker dus voor jezelf met deze kou, en voor je huid. Je huid en haar voelt na gebruik superzacht en glad aan. Ook heel aangenaam voor je neus want dit product ruikt superlekker naar:(hoe kan het ook anders) frambozen!

Het is van het merk Philosophy die bij de ontwikkeling van elke product de gedachte van" the making of" van het product op de verpakking heeft staan. Een mooii product met een mooi verhaal. En wel moet ik erbij zeggen dat deze alleen te koop is bij de Bijenkorf in Rotterdam. Voor de liefhebbers:  ze hebben ook nog andere varianten. Zoals vanilla, waarna je  na het douchen dus heel lekker ruikt naar cakejes. Jammer maar waar: ik heb het meegenomen naar de sportschool, en iemand anders vond het blijkbaar zo een lekker product dat diegene het heeft meegenomen. Ik ga dus snel een nieuwe aanschaffen!