De looks of 2011

De stijlen van 2011

Als je mijn vorige artikel hebt gelezen, weet je al welke kleuren ik hier ga benoemen en ga visualiseren zoals dat zo mooi heet.

Hoewel celebs ons ook een grote bijdrage leveren aan de invulling van onze garderobe, zijn het toch de ontwerpers die dit grotendeels aansturen.

Zij sponsoren namelijk veel sterren met hun mooiste kledingstukken en gewaden.

Maar nu wij in nederland wonen  een niet zo glamoureus land, is het toch wel moeilijk om deze trends over te nemen naar onze dagelijkse garderobe.

Immers als je al met een net jurkje rondloopt wordt je al raar aangekeken, of zijn je benen al half bevroren.

Een paar stijlen die ik heb gespot en die voor ons dagelijks heel goed draagbaar kunnen zijn zie je hieronder.

EErste impressie, voor als je naar een chique feest gaat, tweede impressie voor de alledaagse bezigheden.

Onze celebrities maken wel veelal gebruik van stylistes en ontwerpers die hen kleden, en stylen. 

Maar wij kunnen gratis en voor niks onze inspiratie doen bij deze hippe celebrities. Zodat wij ook heel erg hip voor de dag kunnen komen komend lente/zomer 2011! Kijk maar snel hieronder!

 

1.de  Safari look (legergroen=hot)

Danni minoque chique in licht legergroen vs kim kardashian in green streetchic wear of de stoere look a la cat deeley .. kies maar je eigen stijl.. Of onze hiipe the City Oliva Palermo in legergroen.

2. De marine look (maar dan minder stoer en meer vrouwelijk)

 

Blake Lively in feestelijk marine. vs Rachel Bilson for the chic working lady look vs partygirls Eva En kim

3. Chic Chiffon Flower Power look

Luchtige chiffonachtige jurkjes en topjes. Het liefst dan met een batmouw(=eensoort vleugelmouw ) In allerlei vrolijke zachte bloemenprints.

Een hele mooie print die je veelal bij Liu jo en Versace ziet zijn de mooie grote bloemenprints op een witte achtergrond. (Paarse bloemen!=mooi!) 

Maar bij deze look zijn de luchtige stoffen die het meest natuurlijk overkomen bij de zomers look. Alsof je altijd wilt zeggen, ik kom net van het strand of : I am ready for the beach :D Summer is magic!

4. Romantic Ballerina look 

Romantische luchtige stoffen en schattige jurkjes die je doen denken aan de gracieuze ballerina horen bij deze look. Maar wat echt de musthave is van deze zomer zijn de kleuren van de jurken die je bij de ballerina's ziet. De kleuren zijn roze, beige en neigen naar de huidskleur.   

 

5. Delightful Black 

Het sobere zwart is helemaal terug voor in de lente/zomer. Maar dan in de vorm van stoere colberts en speelse jurkjes.

 

 

Watch those trends and go shopping!! Laat de kou maar even de kou, want als je deze trends hebt bekeken en zomerse jurkjes, topjes en broekjes gaat shoppen ga je zelf starlen als een zonnetje!