Happy to be a women! 8 redenen waarom wij trots en blij mogen zijn om een vrouw te zijn.

Wereldwijd worden vandaag duizenden evenementen gehouden om de vrouw the inspireren en om te vieren wat wij als vrouwen allemaal hebben bereik. Wij mogen dus trots zijn en natuurlijk hopen wij om op deze dag extra in de watten te worden gelegd.

Hier in iedergeval 8 redenen waarom jij trots en blij mag zijn om een vrouw te zijn!

1. Bezitter van het meeste land ter wereld is een vrouw!

Koninging Elizabeth II bezit 6.6 billion acres aan grond wereldwijd. Op de tweede plaats komt Koning Abdullah van Saudie Arabia met een bezit van veel minder namelijk 547 miljoen acres.

2. Veel beter in multitasken


Een man kan meestal maar een ding tegelijk, maar wij vrouwen kunnen bellen, onze nagels lakken en tv kijken allemaal tegelijk. 

3. Wij zijn veel mooier dan de man

Vrouwen zijn van nature veel mooier dan de man en als dat niet zo is kunnen wij er altijd wat aan doen met een beetje make up. Vrouwen verzorgen zichzelf over het algemeen veel beter dan de man. 

4. Wij worden sneller vergeven

Soms niet altijd even aardig of geliefd, maar niemand die je niet durft te vergeven als je je emoties de schuld ervan geeft.

5. Veel meer keus aan kleding, kapsels, accessoires

Een man kiest meestal een broek en een shirt. Wij hebben keus uit jurkjes, jumpsuits, broeken, rokken en kunnen eindeloos combineren met accessoires en haarstijlen. 

6. Vrouwen kunnen vriendjes kleding dragen

 

Omgekeerd zou het raar gevonden worden!

7. Beter behandeld 

Bij het uitgaan hebben vrouwen meestal voorrang op de man en betalen wij ook eens flink minder. In Amerika worden vrouwen vaak gratis en sneller toegelaten tot de clubs, waarbij mannen moeten wachten, een flink extra moeten betalen of zelfs helemaal niet worden toegelaten.

 

8. Een man kan niet zonder een vrouw!

Hoe vervelend wij soms ook kunnen zijn, mannen kunnen echt niet zonder vrouwen.