InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Medy

Medy  

Medy, 23 jaar, geboren en getogen in Nederland, heeft onlangs haar bachelor in Business Administration behaald op de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Tijdens haar studiejaren heeft ze veel gereisd, bijbaantjes gehad en een stage in het buitenland gelopen. Haar half jaar in Jakarta, Indonesie voor stage bij TELKOM heeft ze dan ook als zeer aangenaam ervaren. Haar tijd in Jakarta gaf de gelegenheid om de taal -Bahasa Indonesia- beter te beheersen en om verder te reizen in Azie.

Reizen, een grote passie van Medy. Zo heeft zij in de afgelopen jaren vele landen gezien in Azie, Europa, Afrika, America en hoopt ze deze lijst nog ver uit te breiden. Nieuwe mensen ontmoeten, de geschiedenis van de landen en het ontdekken wat andere landen te bieden hebben voedt haar passie voor reizen. Behalve haar grote passie voor reizen, staat ook fashion centraal in haar dagelijks leven. Zo houd ze graag blogs bij en schrijft ze zelf ook graag over mode, beauty en lifestyle. Ze heeft vooral een tassentik en breidt deze het liefst uit met mooie tassen van o.a. Celine en Alexander Wang. Haar stijl noemt ze eigen. Een mix van color blocking items naar life-altering platforms, catchy ringen tot vintage. Het hele pakketje moet kloppen tot in de accessoires. Shoppen is dan ook iets wat Medy graag doet!

Binnenkort hoopt ze haar master in Marketing Management aan de Erasmus universiteit te behalen om zo haar dromen na te jagen. In de toekomst hoopt ze haar passie voor reizen en mode te combineren in een internationale carriere. Haar blogs zal ze voornamelijk over haar passies schrijven waaronder leuke nieuwtjes, hippe steden en adembenemende fashion shows in terug zijn te zien.

Reik zo hoog mogelijk naar de sterren. Mocht je falen, landt je nog zacht in de wolken. Streef je doelen na en zet deze zo hoog mogelijk. Wie niet waagt, wie niet wint!

Ken je ons al?