InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Dure iPad-hoes Chanel

do, 09/09/2010 - 15:38

ipad-cases-0910-03-de

Sinds juli jl. Is de IPad in Nederland verkrijgbaar. Modehuis Chanel raakte geïnspireerd en ontwierp een hoes voor de iPad. Voor maar liefst 1555 dollar is de 'iPad case' sinds kort verkrijgbaar in de Chanel-winkels. De Chanel-hoes kost daarmee ongeveer twee keer zoveel als de iPad zelf.  Deze accessoire lijkt op de beroemde Chanel 2.55 tas. Chanel is niet het enige modehuis dat iPad-hoezen heeft ontworpen. Merken als Burberry, Yves Saint Laurent, Gucci en Louis Vuitton ontwikkelden ook beschermhoezen voor de nieuwste uitvinding van Apple. Die van Chanel is echter wel veruit de duurste.