InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Must have for the make up fans: the Ice box!

wo, 16/01/2013 - 16:39

Als je niet al jaloers bent op het perfecte figuurtje van Kim Kardashian, dan ben je vast jaloers op haar manier van make up “organising”. Namelijk haar make up opbergbox van acryl.

 makeupbox

Deze bekende foto van (blije!) Kim met haar make up box heeft menig vrouw al jaloers gemaakt.

kimicebox

 

Deze doorzichtige make up box laat je in een oogopslag zien waar al je make up ligt. Heb je nog meer make up die je moet “organisen”?dan koop je gewoon nog een etage erbij. Wil je al je blushers en compactpowder doosjes bijelkaar hebben ? Dan koop je gewoon het laatje met 4 compartimenten voor een nog overzichtelijkere resultaat.

Het handige is dat je bij al je make up kan zonder alles overhoop te halen, omdat alles perfect op maat is gemaakt voor het overzicht. Een la bijvoorbeeld, is precies op maat gemaakt voor het maximale. Zodat je er niet teveel make up in een compartiment kan stoppen dat je geen overzicht meer hebt. Zo heb je in elke la het elke keer anders georganiseerd. En omdat het doorzichtig is, en je vast leuke mak-up- en lipstickkleurtjes hebt, is het een feest om het zo mooi mogelijk te organiseren. Zodat als je bezoek krijgt, je je make up box kan showen. De originele opbergboxen kan je bestellen via :

Ad

 

Wel heb je goedkopere varianten van andere merken. Zoals, Muji en enkele minder bekende merken. Die zijn wel perfect voor de minder bedeelden onder ons en zijn soms 10 keer goedkoper. Maar het grote verschil is toch wel het design en de handige opbergvakjes die de ice box uniek maakt.