Product Review: LiGa verantwoorde tussendoortje FruitCrisp in 2 varianten: Appel-Kaneel en Bosvruchten

LiGa staat al jaren bekend om hun kinderbiscuit. Tot op heden hebben ze verschillende producten op de markt gebracht, o.a. Milkbreak, LiGa Continue Duo, Fruitkick, Evergreen original en crunchy. Onlangs hebben ze een nieuw gebalanceerd en verantwoorde tussendoortje aan hun assortiment toegevoegd: LiGa FruitCrisp! Het bestaat uit 2 smaken: Appel-Kaneel en Bosvruchten. Wij hebben 2 proefpakketjes ontvangen en geven hieronder ons review van het nieuwe tussendoortje.

Liga FruitCrisp
Zoals gewoonlijk is het verpakt in kartonnen doosjes

Liga FruitCrisp
Per doosje zijn er 6 afzonderlijke pakjes met 2 stuks biscuits

Liga FruitCrisp
Op het eerste indruk lijkt het een beetje op de Sultana koekjes. Het ruikt heel fruitig en van de Appel-Kaneel variant ruik je echt de kaneel geur.

Liga FruitCrisp
En wat vinden wij van deze nieuwe tussendoortje? De buitenkant is lekker knapperig, maar niet te krokant dat je heel hard op moet bijten. Binnenin is het gevuld met een luchtig jam-achtige vulling. Persoonlijk heb ik de voorkeur voor de Bosbessen variant, die van de Appel-Kaneel is een beetje aan de zure kant. De LiGa FruitCrisp is te verkrijgen voor €1.69 o.a. bij de Albert Heijn

Heb jij deze verantwoorde tussendoortje al geproefd? Of watvoor verantwoorde tussendoortjes zijn aan te raden?

Lisa