InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

De reden waarom Starbucks medewerkers je naam (altijd) verkeerd spellen?

di, 09/09/2014 - 14:01

Het overkom je vast 9 op de 10 keer dat je naam verkeerd gespeld is op je Starbucks koffie beker. Hoe simpel je naam ook mag zijn, de medewerkers kunnen wel een potje van maken? Nooit geweten hoe dat komt? Komiek Paul Gale heeft een geweldige video gemaakt om de " waarheid" hierachter te onthullen!

Hieronder zie je enkele voorbeelden van verkeerd gespelde namen door Starbucks medewerkers. Wat zijn jouw ervaringen?

starbucks spell wrong name verkeerde naam