InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Audrey

Audrey  

Audrey Ngo Mbog van Kameroense kom af is beginnend modeontwerpster van L’Uzuri en student International Business and Languages aan de hogeschool Rotterdam.

Al sinds kleins af aan is mode altijd al haar passie geweest. Ze begon met tekenen op 12 jarige leeftijd, maar naar verloop van tijd was ze er tijdelijk mee opgehouden.

In 2010 had ze echter haar passie ervoor teruggevonden, tijdens haar stage in Parijs.  Haar passie voor mode was eigenlijk nooit weg, maar ergens weggestopt, omdat ze toendertijd twijfelde aan haar kunnen.

Door de stad, de mensen, hun mode en cultuur hervond ze haar liefde voor mode en was ze gedreven om haar passie voort te zetten.

Audrey kwam terug uit Parijs met mooie ervaringen, een frisse kijk op mode, vernieuwende schetsen en een MISSIE! Dat is haar eigen modelabel opzetten.

 

Eenmaal weer gewend aan haar omgeving begon ze te schetsen met een specifiek idee in haar hoofd: 

"het fuseren van de Afrikaanse cultuur d.m.v. zijn stoffen met westerse invloeden".

Haar kans om haar kleding ten tentoon te stellen was tijdens de nationale feestdag van Kameroen.

Dit evenement werd georganiseerd door de ambassade van kameroen en was ter ere van het 50 jarige onafhankelijk heiden vond plaats in Den Haag. Dit werd een groot succes en vanaf dit moment ging het balletje langzaam rollen.

 

Het hoogtepunt na haar eerste modeshow kwam toen zij zich aanmeldde als ontwerpster voor MAFB editie West en het uiteindelijk ook.  Haar prijs was het showen van haar collectie 

op de Modefabriek 2012!

 

Audrey’s ambitie is het opzetten van haar eigen label genaamd L'Uzuri en uiteindelijk behoren tot een van de top designers met verkooppunten wereldwijd. Daarbij wilt ze ook bijdragen aan de maatschappij en banen creeeren in haar eigen stad.  L’Uzuri is een Afrochique label, westerse mode beinvloed door de Afrikaanse cultuur.

Het gebruik van Afrikaanse stoffen staat hierbij centraal.

Op Dames.nl zal ze vooral schrijven over haar plannen en bezigheden als beginnent ontwerpster op weg naar een succesvolle carriere.  

De laatste ontwikkelingen rondom L'Uzuri, projecten en evenementen, collecties, shows & shoots, ontmoetingen en hiermee hoop ik iemand te motiveren die net als ik ook van onderen naar de top probeert te beklimmen.

 

Levensmotto: Life is too short to live and wonder WHY you didn't go after your dreams, instead wonder on HOW you will make them come through.

Ken je ons al?