Shellac/GelPolish de perfecte nagels in een handomdraai!

kristy gelpolish nagels nails summer coral Supernice high shine nails 

Elke vrouw heeft er weleens aan moeten geloven: de perfecte nagels willen krijgen maar wat een eeuwigheid duurt het zetten ervan. En dan hebben we het nog niet eens over de sterke chemische geur waaraan je al die tijd moet geloven.

Maar heb vorig jaar iets ontdekt, what is perfect for me, en maybe for you too.

De shellac manicure! Het heet officieel Gelpolish manicure maar de meeste mensen kennen dit als shellac. Het is uit Amerika komen waaien en het klinkt heel Amerikaans, maar shellac is alleen de benaming voor deze lakjes van het merk CND.

Shellac nagels (eigenlijk is het gelpolish nagels)zijn nog niet zo bekend als de acryl- of gelnagels die je in elke salon kan letten zetten, but trust me: you are going to love it.

 

Wat is Shellac/Gelpolish?

Shellac is een soort gelnagellak van het merk CND, maar die wel een soortgelijk effect geeft als de kunst-(acryl)nagels, maar er wordt dan geen gebruik gemaakt van het opplakken van een neppe nagel.

Shellac is dus eigenlijk gewoon een soort nagellak die je op je eigen nagels aanbrengt met niks extra’s. Deze nagellak hardt uit in UV licht, waardoor ze gelijk droog zijn.

Er zijn zat andere merken die ook gelpolish hebben, en net zo mooi, maar ze noemen deze geen shellac. Deze professionele merken hebben ook net zo mooie en goede gelpolish en misschien nog iets leukere kleurtjes ook:) 

 

Perfect manicure!

Sinds vorig jaar toen ik mijn nagelstyliste ontmoette ben ik een groot fan van gelpolish geworden en van haar:p  Elke keer ga ik de deur uit met mooi verzorgde nagels.

How to get gelpolished?

De Gelpolishhandelingen worden alleen in professionele nagelsalons aangeboden, en de nagelspecialiste moet er een speciale cursus hebben gevolgd om deze behandeling te mogen en kunnen aanbrengen.

magnetic originails

The gelpolish experience

Deze keer ga ik in plaats van te relaxen de journalist uithangen, (en de fotograaf) om jullie te laten zien hoe het allemaal in zijn werk gaat

These are my nails before

Zoals je kan zien heb ik dunne breekbare nagels die wel wat versteviging en een kleurtje kunnen gebruiken, So I am glad I am having a manicure!:)

my before nails

Meet my nailstylist

Dit is Susanne van Originails. Altijd vrolijk, en altijd mij blij makend met my personal nailkit box. Zoals je kunt zien heb ik een persoonlijke box met vijlen, dat is wel zo fijn omdat je een soort van eigen toolkit hebt. Susanne werkt overigens met het merk Magnetic, hele  mooie gelnagels krijg ik ervan en zo ken ik het niet anders eigenlijk:)shellac manicure gelpolsh magnetic manicure originails

Eerst worden mijn nagels bijgewerkt en mooi in vorm gevijld, waarna er een base coat wordt opgezet.

Daarna krijgen mijn nagels een paar lagen superhigh shine nagellak, die overigens ook als een soort binder werkt. Waardoor de nagellak beter hecht en de glans er beter doorkomt. De laagjes drogen wel snel op want ik moet ze elke keer onder de UV lamp houden.

En dan het beste gedeelte: ik mag een kleur uitzoeken! Ik ga voor de summer coral, want hoop toch wel dat de zon terugkomt.

 

magnetic gel polish summer coral kristy manicure dames

Zoals je kunt zien zijn de nagellakpotjes zwart, dit komt omdat als er licht op komt (UV) dan wordt de nagellak hard en dus onbruikbaar.

 Mijn nagels gaan elke keer 2 minuten onder de UV lamp en klaar is kristy! Het is droog en I am ready to go! Wel krijg ik nog een verzorgende nagelriemolie en wordt het plaklaagje eraf gehaald. (Gelnagellak voelt plakkerig aan) Maar is volledig droog.

The result :

gelpolishnails summer coral kristy dames

 

Voordelen:

-Oogt natuurlijk mooi en verzorgd.

-Geen lange wachttijd , met een klein uurtje ben je al klaar(acryl minstens 2 uur)

-Geeft een mooie superglans op je nagels.

-Nagellak blijft twee weken lang zitten

-verstevigt nagels en maakt iets dikker zodat het minder snel scheurt e/of breekt.

 

Nadelen:

- je kunt je nagels niet verlengen wat bij acryl en gelnagels wel kan. Want de gelpolish is een soort extra laag op je nagels. Dus niet geschikt voor super korte nagel (bijters).

-Groeit uit en je kan het er vanaf laten vijlen of met een speciale remover weg laten halen.

 

Want to  experience it too?

Dames.nl geeft 25 vouchers weg twv 10 euro voor een gelpolishbehandeling bij originails

En 25 vouchers voor een heerlijke verzorgende manicure behandeling. 

Hebben? Stuur een mailtje voor zo een voucher naar weiyi@dames.nl