InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Kristy

Kristy  

Van origine Chinees( wenzhounese), maar geboren en getogen in Nederland. 

Kristy komt uit een groot gezin, waarbij mede-blogger Weiyi natuurlijk haar zusje en beste vriendin is. 

Al van kleins af aan hebben ze veel van de chinese cultuur kunnen opsteken, door de vele reizen naar verschillende plaatsen in China. Maar ook,mede door de traditionele chinese opvoeding, wat soms botst met de nederlandse cultuur. 

De passie voor mode en make up was al vroeg aanwezig omdat ze geen zussen hadden maar broers, was de nieuwsgierigheid ernaar natuurlijk extra vergroot. Ook heeft Kristy in 2007 meegedaan met de mooiste benen van NL waarbij ze bij de laatste finalisten is geeindigd. 

Toen ze 15 was, is bij haar vader diabetes mellitus geconstateerd wat alleen met insulineprikken onder controle gehouden kan worden. Daardoor is Kristy zich gaan  verdiepen in de preventie van deze slopende ziekte: namelijk voeding en sport.

Dansen, skeeleren, wandelen, noem het maar op ze is overal wel voor te porren en gek op gezond koken (al dan niet met de brandweer op de stoep omdat er dan weer iets is aangebrand )

Na haar studie bedrijfseconomie, is ze zich in haar familiebedrijf gaan specialiseren. En fulltime ondernemer

 

Wat je van Kristy kan verwachten, zijn leuke weetjes over sport,voeding maar natuurlijk ook weetjes over make up en mode:) 

 

 

 

 

 

 

Wij hopen jullie te kunnen inspireren, vermaken en natuurlijk op de hoogte te houden van de laatste fashion-, shoppingtrends en leukste events!

 Wens jullie allen veel leesplezier!

Heel veel liefs,

x0x0 Kristy

vragen suggesties? mailen kan natuurlijk altijd naar kristy@dames.nl

Ken je ons al?