Over ons

Dames.nl is het initiatief van Weiyi Zhou, die eind 2011 was begonnen met de website met als doelstelling informatie aan te bieden gebaseerd op persoonlijke ervaringen, interpretaties en onderwerpen aan te kaarten waar de vrouw dagelijks mee bezig is. 

Binnen enkele maanden was de site een succes en had de site binnen een half jaar meer dan 500 likes binnen gehaald. Dames.nl onderscheidt zich van de andere blog websites door de inhoud en samenstelling. Wij bloggen niet alleen over beauty, lifestyle en alle andere standaard onderwerpen waar er een overvloed van informatie al beschikbaar is, maar ook belangrijkere thema's voor jonge vrouwen die aan het begin staan van hun carrière. Zo hebben wij ook een rubriek met tips en ervaringen van onze bloggers in de zakelijke wereld.

De kracht van Dames.nl is voornamelijk dat wij dichtbij de doelgroep staan,  waardoor wij de activiteiten van Dames.nl beter kunnen relateren tot de lezers. Daarnaast zijn de bloggers die schrijven voor de website een belangrijke aspect. Elke blogger heeft zijn eigen onderwerp waardoor er een website is ontstaan die meerdere doelgroepen aanspreekt en niet in een hokje te plaatsen is. Door onze flexibiliteit en verschillende persoonlijkheden, is er dynamische website ontstaan waar voor iedereen iets te vinden is.

 

Dames.nl is te vinden via

Twitter

Facebook

Linkedin

Youtube

 

Onze Bloggers    

 

Weiyi     Mail Twitter
Lisa Mail Twitter
Migisa Mail Twitter
Dominique  Mail Twitter
Kristy     Mail Twitter

 

Gast Bloggers

Audrey

Medy