Hoe vind ik een geschikte partner?

Hoe vind ik een geschikte partner? Of hoe voorkom ik liefdesverdriet? Wij hebben tips verzameld van Dennie Hughes.
Dennie Hughes is o.a. redactrice in USA WEEKEND en RelationTips. Dennie is een zeer gerespecteerde en bekroonde columnist. Dennie Hughes schrijft waarbij ze het voor haar gebruikelijke gezonde verstand combineert met actuele informatie en onderwerpen.

Aan welke criteria moet een geschikte partner voldoen? Wat staat er op jouw lijstje als selectiecriteria als je met een man uitgaat? Vaak is het lijstje lang en kritisch. Advies van Dennie Hughes maak de lijstjes niet te lang.

De essentiële voorwaarden zijn een absolute must.

1. Eerlijkheid is de basis van vertrouwen en de grondslag van elke relatie. Het laatste wat je wil, is iemand die je 24 uur per dag in de gaten moet houden.

2. Loyaliteit: Is je vriend loyaal tegenover zijn vrienden, familie of kennissen. Als hij dat niet is, waarom zou je er dan van uit gaan dat hij dit bij jou wel zal zijn?

3. Respect: Verlang van je toekomstige dat hij dezelfde normen en waarden deelt.

4. Contact: In een wereld van gsm, e-mail en sms heeft een man geen enkele reden waarom hij jou niet kan contacteren. Als mannen je niet proberen te bereiken, betekent dit alleen maar dat ze te weinig aan je denken.

En daarmee is het lijstje volgens Hughes af.

Voor heel wat mensen zijn onderwijs, geld, cultuur of religieuze ideeën belangrijk maar geen absolute vereiste. “Doorgaans vinden koppels mekaar wel als ze hier niet op dezelfde golflengte zitten”, meent Hughes.

Eigenschappen van een partner die niet essentieel zijn voor een goede relatie:

1. Mannen die goed kunnen dansen of zich goed kunnen kleden. Je zou er van versteld staan hoeveel vrouwen een man om één van deze 2 redenen daten.

2. Mannen die heel aantrekkelijk zijn.

3. Mannen die kunnen koken. Vrouwen denken onterecht dat mannen die kunnen koken ook gevoelig en zorgzaam zijn en daardoor een goede vader zullen worden.

http://www.denniehughes.com