Magical India, de nieuwe limited edition van W.I.C. by Herome.

W.I.C. by Herôme reist af naar India en brengt een limited edition op de markt geïnspireerd door het Magische India. Elke kleur in de limited edition is geïnspireerd door een van de Magische, kleurrijke steden in India. Een sneak preview van de nieuwe Magical India limited edition dat vanaf September 2012 verkrijgbaar is. 

 

Magical India opent met Madras. Madras is de oude naam van kustplaats Chennai, bekend van het strand Marina Beach: the place to be om te flaneren. Het opvallende feloranje van Madras mix je met het nieuwe diepblauw en wijnrode tinten. Het donkergrijs van de stad Agra is een knipoog naar de Taj Mahal. Dit indrukwekkende paleis ligt aan de rand van deze stad. Mooi als donker contrast bij felle kleuren.

Pune is de culturele stad van de Indiase deelstaat Maharashtra en toont veel futuristische gebouwen. Dat komt terug in de blauwe lak die is verrijkt met een metallic glitter. Denk disco, high heels en een lakleren clutch en je hebt de perfecte ingrediënten voor a Pune Party!

Goa is een vrolijke paars, waar een soort lila/roze doorheen schijnt. Een knipoog naar deze Indiase hippiestad. Super bij kleurrijke tops voorzien van pailletten, donkere of juist lichte jeans en bootees met franjes.

Bangalore wordt ook wel The Garden City genoemd. In het kleurige decor van deze levendige stad vervult goud een glansrol, dat resulteert in een ivoorkleurige lak met shimmering voor een extra oplichtend effect. Een van de grootste toeristische trekpleisters van India is Jaipur, ook wel de roze stad geheten vanwege de vele rozekleurige gebouwen. W.I.C. by Herôme voegde er rood aan toe, voor een vlammende look. Subliem bij de metallickleuren die absolute must haves zijn.

 

Laat je betoveren door de magische kleuren en betover iedereen om je heen....