Lancome heeft een nieuwe verzorgende gloss!Juicy Shaker! Review

kristy dames lancome juicy shaker Lancome heeft weer een nieuwe lipgloss/lipverzorging geïntroduceerd!

 

And I love lipgloss/lipstickjes. Het is gelukkig geen plakkerige lipgoss want het plakt niet, maar heeft wel de mooie glans van de lipgloss overgenomen. Ik weet nog dat ik (pff weet ik hoeveel jaar?) de eerste juicytubes kocht.

juicy tubes

 

Die waren super dik en plakkerig.

Maar de juicy shaker lijkt een nieuwe verbeterde variant hierop, en ze hebben goed werk verricht.

 

 

Het plakt niet, het is makkelijk uitsmeerbaar over je (droge) lippen EN het droogt je lippen niet uit. Ik voel een fijne verzorgende laagje op mijn lippen, in tegenstelling tot de juicy tubes voelde je echt een dikke pasta op je lippen wat supererg plakte, maar deze juicy shaker daarentegen is echt perfect. Met dit mooie weer wordt je er natuurlijk helemaal vrolijk van. Waar ik ook blij mee ben is dat het natuurlijk oogt, met de echt donkerrode zie je nog een beetje pigment op je lippen. Dit is echt ideaal voor mij omdat ik graag met verzorgde lippen (niet te rode) op werk verschijn.

Het bijzondere van deze lipgloss is niet alleen de applicator, maar ook dat de instantie bestaat uit 2 fasen. Dus een oliefase en kleurfase. Voordat je het op je lippen "stift" moet je het even schudden zodat je en de kleur en de verzorgende olie op je lippen krijgt. Waarom voelt het zo lekker op je lippen? In de verzorgende olie fase zijn maar liefst 3 olieen verwerkt : - omega 3 olie - cranberry olie - amandelolie Maar let op: hoe meer je schudt hoe meer de kleurpigmenten met de olie vermengd en hoe donkerder je je lippen kan stiften. Dus je kan lekker shaken voor elke gelegenheid. And I love it!!

Ik ben superfan van de Meli Melon kleur.

Lekker natuurlijk en als ik meer schud is de kleur elke kleur intenser.Hieronder zie je een swatch. HEt is precies dezelfde kleur, maar ik heb elke keer meer geschud zodat de kleur elke keer anders is. De applicator is superzacht een heel mooi zacht sponsje dat niet scherp is of droog (door de olie natuurlijk)Maar thumps up for the applicator het geeft precies de goede hoeveelheid af op je lippen.

swatch

Het is maar liefst in 13 kleuren verkrijgbaar en let op: voor de liefhebbers onder ons: er is 1 kleur die in limited edition wordt uitgebracht : de mint to be 400. En is verkrijgbaar in alle parfumerieën .