InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Kristy

Kristy  

Van Origine Chinese, afkomstig van de mooie kustplaats Wenzhou.  Echter is Kristy geboren en getogen in Nederland, waarbij ze van beide culturen de ins en outs (de Nederlandse en de Chinese ) heeft meegekregen. Ook beheerst ze uitstekend het uitstervende dialect Wenzhounees. Na de Havo te hebben afgemaakt is ze Bedrijfseconomie gaan studeren aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. 

Kristy heeft zich altijd geinteresseerd in mode, make up en schrijven. Ze heeft meegedaan aan Miss mooiste benen, en een aantal andere opdrachten. Ook is ze naar Miss Hong kong geweest Samen met Samsung. 

Maar het ondernemerschap trok haar uiteindelijk. Dit kwam voornamelijk van haar ouders en de wenzhounese mentaliteit. Wenzhounezen staan namelijk bekend om de ondernemerslust, en om niet beperkt te worden als wanneer je een werknemersrol vervult. Dit gaat gepaard met veel vrijheid maar ook met heel veel verantwoordelijkheid en nieuwe uitdagingen.

Van nature verlegen, koppig maar wel lief! Heeft Kristy zich weten te profileren als ondernemer die haar bedrijf zelfstandig alweer bijna 5 jaar runt! De wereld is Kristy ook niet vreemd, ze heeft namelijk bijna alle landen van de wereld aangedaan, en hierbij ook veel van de verschillende culturen kunnen proeven en mooie landen kunnen ervaren. 

Stand up where you fall, and make a way even when it seems there is none.  

Graag nemen ik (en alle andere dames.nl bloggers je mee in onze wereld )waar we gepassioneerd schrijven over mode, beauty,career and even love! 

Ook kan ik aankondigen met trots dat ik sinds kort een fashion lookbookheb op www.kristy-z.com. Waar je hopelijk leuke inspiratie vandaan kan halen.

 

 

XoXo Kristy

Ken je ons al?