Zoek je nog een zomeroutfit inspiratie?

kristy

Eén jurk op drie verschillende manieren. Dit jurkje waar ik gelijk verliefd op werd, oogde in het begin sjiek maar saai. Maar met de juiste accessoires heb je gelijk een geheel andere outfit. Ideaal voor als je op vakantie gaat en je niet je hele kledingkast kan meenemen. Omdat het zulk mooi weer is buiten, heb ik een jurkje op drie verschillene manieren gestyled.

Op het strand is dit jurkje zeker geschikt, vooral als je het opleukt met een paar wedges en een hoed van stro. Oogt lekker luchtig, zomers, en niet te opgedoft. Lekker met los haar.

Als je je haar opsteekt, opvallende sieraden erbij matched, geeft het gelijk een wat serieuzere twist, perfect voor een lunch maar ook bijvoorbeelds zelfs een date. 

In mijn laatste fotos zie je mij met opvallende tas en bijpassende schoenen. Zelfs mijn lippen heb ik gematched bij mijn schoenen en clutch. Deze is leuk voor een zwoele date of een avondje dansen. Heb je zin om te dansen van deze vrolijke kleur en outift? 

 

kristy beach outfit hat wedges

 

Welke stijl is jouw favoriet?

Zo zie je maar dat je met schoenen en accessoires een geheel andere look kan creëren.

Meer outfitdetails vind je op mijn eigen fashionlookbook:http://www.kristy-z.com