InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Weiyi

Weiyi  

Van oorsprong Chinees maar geboren en getogen in Nederland. Weiyi komt uit een gezin van 6 kinderen waarvan zij de jongste thuis is. Al van jongs af aan droomde ze van een Internationale carrière waarbij ze veel van de wereld zou zien en Internationale ervaring zou opdoen.  

Deels van haar droom heeft ze kunnen waarmaken, met dank aan haar studie International Business and Management Studies aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens haar studie mocht ze namelijk stage lopen in Shanghai waarbij ze de Chinese taal en cultuur beter heeft leren kennen.

In haar laatste jaar was het haar ook nog gelukt om de begeerde exchange plek te bemachtigen aan de Florida International university in Miami. Naast het studeren heeft ze ook deel genomen aan de American Marketing Association en the Asian Student Union, waarbij ze met heel de crew naar Gainesville afreisde om te strijden voor de titel best dance crew in Florida .

Recent heeft ze haar Masters in Marketing behaald aan de University of Birmingham en zal ze begin 2014 beginnen met haar nieuwe baan in een Multinational in London.

Je kan alles bereiken zolang jij in jezelf gelooft en in jezelf blijft investeren, want jijzelf bent het waardevolste bezit!

Dames.nl is jong en fris dat geschreven is door ambitieuze jonge vrouwen met een doel in het leven.  Door middel van de website willen wij naast de nieuwtjes rondom Fashion, Beauty, Lifestyle & Career anderen stimuleren om buiten hun comfort zone te gaan en meer uit hun leven te halen door ervaringen te delen van de schrijfsters van Dames.nl

Op dames.nl kan je vooral mijn blogs lezen over studeren en wonen in het buitenland, mode, lifestyle en alles waar wij dames ons mee bezig houden.

Ken je ons al?