Op naar de sportschool

Een leuk bericht op van de aantrekkelijke Zdrok Victoria over het zogenaamde ‘coregasm‘: een orgasme bij vrouwen, die ze over hun hele lichaam voelen. Er zijn vrouwen die dat tijdens sporten beleven. Wanneer een vrouw sport, maakt ze endorfine en dopamine aan: dezelfde stoffen die nodig zijn om een orgasme te krijgen. Daarnaast wordt de clitoris gestimuleerd bij het trainen van de onderbuikspieren.
Het trainen van de beenspieren stimuleert de uiteinden van de zenuwen in het bekkengebied. Vrouwen met sterke bekken-bodemspieren kunnen tijdens trainen klaarkomen. Dus dames: eenzaam? Wat let je: óp naar de sportschool!

Zdrok Victoria (foto)
Oekraïense geboren Zdrok Victoria is een unieke entertainment persoonlijkheid wiens levensverhaal heeft overbrugde de VS en de Sovjet-Unie , en de velden van de academische wereld, soft-core porno en zelfhulporganisaties. She is a Playboy Playmate, clinical psychologist , attorney , sex therapist and author. Ze is een Playboy Playmate, klinisch psycholoog , advocaat , geslacht therapeut en auteur.