Ook in de winter een zonnige look

De herfst is alweer begonnen en je wilt er toch niet al te wit zien? Dan zijn er naast de zonnebank ook andere manieren om er wat bruiner uit te zien.

Een bruine kleur voor een paardagen, dan is de zelfbruiner of ook wel tanning genoemd een goede oplossing. Zorg dat je de tanning altijd goed uitsmeert. Wel altijd eerst even de huid goed schoonmaken en de oude huiscellen verwijderen. Doe je dit niet dan heb je kans op vlekken. Naast de tanningcreme is er ook de spray, deze is makkelijker op de huis aan te brengen.

Foundation kun je de huid mooi egaal maken en vallen pukkeltjes en andere oneffenheden minder op. Je gebruikt altijd een foundation die dezelfde kleur heeft als je huid. Naast de crème is de foundation er ook als poeder. Ideaal voor de vettere huid.

Bronzer is bedoelt voor die plekken op je gezicht die normaal de zon natuurlijk bruint. Gebruik een bronzer die een of twee tinten donkerder is voor het beste resultaat. Ook de bronzer is zowel vloeibaar als in poeder verkrijgbaar.

Blush wordt gebruikt voor een gezonde look. De blush is in meerdere kleuren te krijgen. De blush wordt aangebracht op de jukbeenderen.

-Probeer de make-up altijd bij daglicht aan te brengen.
-Denk om de hygiëne van je make-up kwasten , deze was je makkelijk schoon met een zachte shampoo
-Probeer ook eens wat anders en bezoek deze site regelmatig voor tips en nieuwtjes.