FASHION AND ZEN!


Te weinig uren in een dag, dagen die voorbij vliegen, druk drukker drukst! Het hoort bij de maatschappij en het dagelijks leven. Daarom is ZEN in het leven geroepen. KOH biedt deze winter zes Zen Colours die dankzij de unieke kleurenkeuze perfect aansluiten bij trends in fashion en make-up. Fashionable colours die de ‘mood’ weerspiegelen!

What’s new and fashionable!
In het thema Zen, introduceert KOH haar zes nieuwe Winter Colours. Alle nieuwe nagellakken sluiten perfect aan bij de ‘zen lifestyle’ en zorgen tegelijkertijd voor de ideale combinatie met fashion. De ‘fashion’ sleutelwoorden voor aankomende winter zijn camel, ‘classy’ rood, leer, ‘military outfits’, ‘nude looks’, landelijk chique en prints in alle vormen. Welke outfit er ook uit de kast wordt getrokken, de KOH Zen Colours zorgen voor dé finishing touch!

Zen Colour!
Vanwege het thema Zen, zijn de kleuren bewust gekozen vanwege de betekenis, het gevoel wat ze geven en omdat zij de ‘mood’ weerspiegelen.

KOH PEACE! staat zoals de naam al zegt voor vrede en dit sluit perfect aan bij de betekenis van lichtbruin; neutraal! De kleur bruin wordt vaak gezien als degelijk en staat voor aarde. De mens dient tevens in harmonie te leven met de aarde en daarom krijgt de donkerbruine winterkleur van KOH de toepasselijke naam HARMONY!

Groen is dé enige echte kleur die in verbinding staat met de natuur, het is de kleur die de mens aanziet voor vertrouwen en veiligheid. Daarom staat groen ook voor hoop, groei, het leven en de toekomst. De kleur werkt kalmerend op lichaam en geest. Daarom heeft KOH de twee groentinten KOH MEDITATE! en KOH SPIRITUAL! genoemd. Het dagelijks leven is druk, breng balans daarin met de Zen Colours van KOH!
KOH WISDOM! Een diepe donkere blauwtint. Blauw is een koele en rustige kleur. Het opent de geest voor intuïtie en is de kleur van de hemel. Degene met blauw als favoriete kleur, blijft meestal kalm en nuchter, is trouw, verstandig en heeft een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Daarom heeft de blauwe winterkleur de naam KOH WISDOM!
De kleur rood heeft het meeste effect op de mens en trekt sterk de aandacht. Het is de kleur van de liefde, hartstocht, strijd en moed! Een drukke maar zeker ook vrolijke kleur! Om de koude en gure winter door te komen is KOH HAPPINEZ! ontstaan, een knallende koraalrood om een ‘happy mood’ te weerspiegelen.

Stem de Juiste KOH Zen Colours af op de ‘mood, outfit and statement’!

redactie dames.nl