Tooske Ragas nieuwe gezicht voor Robijn Color

Vanaf 27 september aanstaande is Tooske Ragas het nieuwe gezicht in de Robijn commercial. Tooske treedt daarmee in de voetsporen van o.a. Nicolien Sauerbreij, Wendy van Dijk, Jules Deelder en Gordon. Robijn wilde graag de was bij Tooske doen, omdat zij niet alleen die charmante en innemende presentatrice van succesvolle shows is, maar ook moeder van vier kinderen. En als moeder van vier weet Tooske als geen ander; als iets mooi blijft, kan je het doorgeven van kind naar kind. Dit kan met Robijn Color met FibreCare, waarmee de kleding van het hele gezin zichtbaar én voelbaar langer als nieuw aanvoelt.

Tooske is moeder van een groot gezin met één zoon van 8 jaar, twee dochters van 3 en 2 jaar en één meisje van 5 maanden. Tooske draagt zelf graag gekleurde kleding, maar haar dochters houden ook van ‘prinsessenkleuren’. Naar eigen zeggen wast ze één tot twee keer per dag. Iedere dag wel een gekleurde was. En dat doet ze zelf. Want ze wil haar gekleurde kleding met zorg wassen en mooi houden, en dat moet je kunnen zien en voelen. Robijn Color is daarom in haar ogen een uitkomst. Zo kan een fris, kleurig jurkje waar de één uitgegroeid is, zo naar de volgende. En verheugd ze zich er al op dat daarna de jongste ’t ook weer aan kan. ‘Een beetje kleur doet wonderen voor je humeur’, zegt ze lachend.

redactie dames.nl