EVA LONGORIA & HORLOGEMERK FREDERIQUE CONSTANT BUNDELEN KRACHTEN VOOR PAR COEUR GALA 2010


Hollywood ster Eva Longoria (Desperate Housewives) en horlogemerk Frederique Constant bundelden afgelopen week de krachten in Parijs tijdens het Par Coeur Gala. Meer dan 350 VIPs en vooraanstaande media vanuit de hele wereld woonden dit spectaculaire en classy event bij dat als doel had geld in te zamelen voor Eva Longoria’s Charity: Eva’s Heroes.

Ook Eva’s man Tony Parker (NBA sterspeler van de San Antonio Spurs) vervulde naast zijn vrouw een actieve rol tijdens de veiling van verschillende items ten behoeve van Eva’s Heroes.

Bekend om hun Heart Beat signature, was Frederique Constant trots en vereerd de officiële partner van het Par Coeur Gala te zijn. ‘Wij zijn erg blij dat we Eva en Tony’s gepassioneerde organisatie kunnen steunen, een organisatie die zich nog harder inzet dan gebruikelijk om de levens van de minder bedeelden te verbeteren’, zegt Peter Stas, Oprichter en CEO van Frederique Constant