The Harbour Club Scheveningen de internationale trend in het serveren van visgerechten

28 september jl.,  presenteerde The Harbour Club Scheveningen de eerste editie van de Fishmarket, die iedere dinsdagavond plaatsvindt. Met twee viskramen en een haringkar volgt The Harbour Club Scheveningen de internationale trend in het serveren van visgerechten. Gasten kunnen zelf hun visgerecht kiezen uit de uitgestalde, verse vis, waaronder zalm, tonijn, tarbot, zeeduivel en schol. Zowel gegrild, gebakken als uit de oven zijn de mogelijkheden voor garing van de vis. The Harbour Club wil op deze manier de gast meer bewust maken van zijn dinerkeuze. Naast de Fishmarket op dinsdag is er ook iedere vrijdagavond live entertainment in zowel The Harbour Club als The Steak Club.  

Foto: Fishmarket bij The Harbour Club Scheveningen

Fish Market

Tijdens de Fishmarket, die elke dinsdagavond plaatsvindt, staan er twee viskramen en een haringkar in The Harbour Club Scheveningen. De ene viskraam wordt gebruikt voor het op verschillende, ambachtelijke manieren prepareren van zeedieren, zoals het openen van oesters en het fileren van zalm. De andere kraam is een wijnkraam, waar verschillende wijnen op worden uitgestald. De haringkar doet dienst als etalage en rijdt langs de tafels of staat als pronkstuk bij de entree van The Harbour Club. Gasten kunnen zelf hun verse vis, waaronder zalm, tonijn, tarbot, zeeduivel en schol, kiezen. Na de viskeuze van de kar kan de gast de vis gefileerd of in zijn geheel geserveerd krijgen. Zowel gegrild, gebakken als uit de oven zijn de mogelijkheden voor garing van de vis. Natuurlijk kan de gast ook a la carte dineren.

Live muziek The Harbour Club

The Harbour Club en The Steak Club willen de gasten een complete avond uit bezorgen. Naast de Fishmarket op dinsdag is er ook iedere vrijdagavond live entertainment in beide zaken. Iedere vrijdagavond vanaf 20.00 uur speelt een jazzband een fantastisch scala aan bekende en minder bekende jazz songs. Met deze live optredens wil The Harbour Club van een diner een complete avond uit maken, waarbij naast de gevarieerde keukens ook kan worden genoten van een jazzy sound in een inspirerende en gezellige ambiance.

 

Over The Harbour Club Scheveningen

Gelegen in de Haagse jachthaven vindt u direct aan de kade, The Harbour Club Scheveningen. Het restaurant heeft een industriële inrichting die eigentijds, Amerikaans en stoer aandoet met een knipoog naar de oude visafslag. Zij onderscheiden zich niet alleen met deze locatie, maar ook met hun gastvrije service en kwalitatieve keuken.

Hier, tegenover de jachthaven wordt onderdak geboden aan een grote diversiteit van overheerlijke dagverse vis vanuit alle wereldzeeën. Voor de vlees liefhebbers biedt The Steak Club op de eerste verdieping een sfeervolle ambiance met een ongeëvenaarde vleeskwaliteit. The Harbour Club staat daarnaast ook bekend als dé netwerklocatie voor zakelijke bijeenkomsten, zoals evenementen, borrels en natuurlijk de lunches.