Italianse en Deense merken Sample SALE!

Gloednieuwe Sample Sale!!

custo

Een nog niet veelbezochte sample sale is die van Van Dijk agenturen. Deze zit in tegenstelling tot zijn collega's niet in amsterdam dit keer, maar in Eindhoven.

De merken die zij verkopen zijn nog vrij nieuw in nederland maar worden o.a. ook in magna plaza (amsterdam)verkocht voor een fractie van de prijs! 

Voor de kledingcollectie zijn zij zeker een bezoekje waard, en voor de merken ook maar hoeveel je kwijt bent voor een zo een kledingstuk is nog maar de vraag.

Goedkoper zijn zij wel dan in de winkel.

 

2393920.

De merken die zij verkopen zijn:

Custo Barcelona/Muchacha/Colcci/CC Skye en nog veel meer!!

Wanneer: 29 september 9:00-21:00

27/28/29 oktober 09:00-21:00

Place to be: Ambachtsweg 3, Eindhoven

Muchahcha en Colcci worden in de duurdere boetiekjes verkocht en hebben hele mooie truien, broekjes in de collectie die je voor een feestje maar ook gewoon casual kan dragen.

Custo barcelona heeft heel veel mooie jurkjes in de collectie zij worden vaak naast paul&joe en D&G in dezelfde winkel verkocht. Wat ook mooi is aan het merk Custo Barcelona dat ze niet altijd het veilige zwart gebruiken maar ook veel van de kleuren blauw en grijs gebruik maken. Niet zo dof en toch chic. Ook maken ze heel veel gebruik van retro op het moment, wat heel erg hip is. Dit merk is echt mijn favoriet! Als mijn portemennee het toe laat want in de winkels is het echt niet goedkoop.

 

2393935

 Dus heb je binnenkort een feestje, of wil je gewoon er superhip bijlopen dan moet je zeker even langs