Kans op diamant ter waarde van 40.000 Euro

Drie Dwaze Dagen nog dwazer

Op donderdag 30 september, vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober 2010 vinden de Drie Dwaze Dagen plaats. Bezoekers van de Bijenkorf ontvangen dit jaar bij elke aankoop een voucher met een unieke code. Bezoekers die hun code activeren op de actiewebsite www.debijenkorf.nl/superprijzen maken kans op vele prijzen. De hoofdprijs is een diamant ter waarde van 40.000 euro. Andere prijzen zijn onder meer een 8-daagse cruise naar het Middellandse Zeegebied, een originele Barcelona Chair van designers Ludwig Mies van der Rohe en Lilly Reich en i-Pad’s van Apple. Op 15 oktober 2010 worden de winnaars van de diamant bekend gemaakt.

De actie wordt georganiseerd door de Bijenkorf in samenwerking met de BankGiro Loterij en Diamond Point, de huisjuwelier van de Bijenkorf. In de Bijenkorf filialen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag staan daarnaast enorme grabbeltonnen waar bezoekers kunnen meedingen naar nog meer prijzen.

Diamant
Hoofdprijs van deze actie is een diamant ter waarde van 40.000 euro. De diamant heeft een gewicht van tweekaraat en is briljant geslepen met 57 slijpvlakken. De diamant is afkomstig uit het diamantatelier van Diamond Point, de diamantexpert sinds 1904.

Gratis naar het museum
Op de tweede dag van de Drie Dwaze Dagen krijgen alle bezoekers namens cultuurloterij de BankGiro Loterij een tweede museumkaartje gratis bij iedere aankoop. Zij kunnen hiermee samen met één betalende partner gratis naar één van de deelnemende musea.
Deelnemende musea zijn het Rijksmuseum en de Hermitage Amsterdam, Centraal Museum en Museum Speelklok in Utrecht, Museum de Fundatie Zwolle, Museum het Valkhof in Nijmegen, Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, TwentseWelle in Enschede, Museumstoomtram Hoorn in Medemblik, Graphic Design Museum Breda en Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Bovenstaande musea worden allemaal ondersteund door de BankGiro Loterij.