Pink Ribbon Magazine 2010 nu in de winkels

In deze uitgave van het magazine staan verhalen van vrouwen en mannen over borstkanker, bijzondere cadeautjes, indrukwekkende foto’s en diverse gedichten.
Opvallend zijn de bijdrages van o.a. Renée Soutendijk, Kim-Lian, Quinty Trustfull, Peter R. de Vries, Giel Beelen, Melissa Etheridge en Jonnie & Therèse Boer.

Ellen de Jong, Hoofdredacteur en bladenmaker: '  deze keer is het magazine deze keer toch heel anders dan de vorige nummers'.
Met name de vormgeving en fotografie is heel anders.’ Daarnaast hebben de redactie, marketing en uitgever van Sanoma, freelancers, drukker en reclamebureau hebben allemaal weer voor niets aan het magazine meegewerkt.

De opbrengst van het magazine komt volledig ten goede aan de Stichting Pink Ribbon. De afgelopen zes jaar heeft de glossy al € 4.680.307,- opgehaald. “Door de donaties van Sanoma Uitgevers hebben we een groot aantal zorgprojecten kunnen financieren die bijdragen aan verbetering van zorg voor borstkankerpatiënten en hun naasten,” zegt Ida van Belle van de stichting. Pink Ribbon Magazine ligt vanaf vrijdag 1 oktober in de winkel en kost € 5,95.