Marlies Dekkers en Pink RIbbon collectors item??

Marlies Dekkers en Pink Ribbon: a Collectors item?

De maand waarin borstkanker wordt belicht is weer begonnen. Omdat borstkanker steeds vaker voorkomt onder vrouwen (1 op de 8 vrouwen!krijgt hiermee te maken) wil pink ribbon dit onder de aandacht brengen. Hoe eerder je erachter komt hoe beter.

Dit keer heeft Marlies Dekkers in opdracht van Pink Ribbon dus speciale setjes ontworpen. Deze zijn net als het lintje van pink ribbon superroze!

Ook ik heb op de site gekeken, ze hebben 1 model en `je moet maar geluk hebben of ze de juiste maat hebben. (ja, zo voel ik het dan) Ik ben iemand die kijkt of een product gewild is, zoja dan is het echt mooi of de moeite waard dan ga ik snel bestellen.Ze hebben alle maten nog  dus voel ik niet echt haast. Wel is het een collectors item, vooral als je fan bent van marlies dekkers.

 Er worden maar een bepaald aantal geproduceerd van dit model. Inmiddels is de verkoop al begonnen, en houdt het nog 2 dagen aan. Dus als je dezelfde beha wilt hebben als nina van gtst en susan smit(deze komen binnenkort op billboards!)dan moet je even kijken op www. vente-exclusive.nl Ook gaat 10 % van de opbrengst naar pink ribbon, steun je gelijk het goede doel nog ook!