Boska Holland introduceert de eenpersoons Tapas Kaasfondue Swiss

=Persbericht=, Oktober 2010

Zwitsers Kaasfonduetje

Boska Holland introduceert de Tapas Kaasfondue-set Swiss, een kleine Zwitserse designfondue. Hiermee speelt Boska in op de nieuwste foodtrends. Door de moderne vormgeving is de fondue zeer handzaam en ideaal voor op de bar als snack. Maar ook op tafel als persoonlijke fondueset met persoonlijke ingrediënten. Zo krijgt kaasfondue een andere beleving.

Gesmolten delicatesse
Voor een klassieke Zwitserse kaasfondue gebruikt men in Zwitserland een mengsel van Gruyère en Emmentaler. Beide kazen hebben een zoete smaak met bijzonder krachtige notentinten. In witte wijn gesmolten geven ze een sensationele smaakbeleving tijdens het fonduen.

Fonduetip!
Traditioneel fonduen met Zwitserse kazen is heerlijk, maar er zijn ook veel variaties mogelijk. Experimenteer eens met Italiaanse kruiden door de kaas of gebruik blauwe aderkazen of geitenkaas. Naast de bekende kaasfondue met brood is het ook heerlijk om allerlei groenten te dippen in de kaasfondue. Denk eens aan rauwe witlofblaadjes en bloemkool of gewokte seizoensgroenten als courgette, paprika, broccoli of pompoen.

Informatie
De inhoud  van de Boska Tapas Kaas Fondue Swiss is geschikt voor 200 gram/200 ml fonduekaas. Genoeg voor 1 persoon. De set bestaat uit 1 fondue pannetje en 2 Boska Fonduevorken. De set is vaatwasmachinebestendig.

De Boska Tapas Kaasfondue Swiss is verkrijgbaar bij kaasspeciaalzaken, kookwinkels, warenhuizen en diverse supermarkten. Kijk voor meer informatie op www.boska.nl.