InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Nieuw apparaat zorgt voor plezier en snel calorieën verbranding

wo, 20/10/2010 - 07:59

De introductie van de 'Freecross'. op de beurs van Bike MOTION zorgde direct voor veel interesse. Het apparaat, een soort kruising tussen een fiets en een fitnessapparaat en wordt door kenners gezien als een 'revolutie in de fiets- en fitnesswereld. De Freecross combineert de statische crosstrainer uit de sportschool met wielen en een modern design.

Een onderzoek van de Duitse Sportuniversiteit in Keulen bewees de effectiviteit van de Freecross. Projectleider Felix Matthaï: "Dit is het perfecte apparaat om plezier te hebben en tegelijk in korte tijd veel calorieën te verbranden. De calorieverbranding kan zelfs 35% hoger liggen dan bij fietsen." Als pluspunten noteerden de onderzoekers eveneens: het opbouwen van conditie, het versterken van de spieren en het feit dat de cyclische beweging een lage impact heeft op gewrichten, pezen en bindweefsel.

Met de Freecross kunnen gebruikers overal uit de voeten. Armen, schouders, borst, buikspieren, rug en benen worden getraind, terwijl de bestuurder zich ontspannen door stad, dorp of natuur voortbeweegt. De Freecross is geschikt voor jong en oud.

De Freecross zal naar verwachting vanaf begin volgend jaar te koop zijn.