Chocolade Verwenmasker

Liefs onder de kerstboom. Het Liefs Chocolade Verwenmasker van Dr. van der Hoog is de ultieme Christmas Chocolate Gift. Het werkt euforiserend en revitaliserend. En geeft je net die oppepper die je in de donkere dagen voor Kerst nodig hebt.

Dr. van der Hoog Liefs Chocolade Masker bevat pure cacao-extract, dat de aanmaak van de stof beta-endorphin stimuleert. Deze stof geeft de huid een enorme boost en zorgt voor een gelukzalig gevoel. Het masker bevat tevens natuurlijke cacaoboter voor een zachte huid. Zuivere kaolien reinigt de huid en vitamine E beschermt haar tegen invloeden van buitenaf. Het ideale masker om jezelf en je huid heerlijk op te frissen. Geschikt voor alle huidtypen.

75 jaar Dr. van der Hoog
Het Nederlandse merk Dr. van der Hoog bestaat dit jaar 75 jaar. De nieuwe campagne “Uit liefde voor de vrouw” is geïnspireerd op het gedachtegoed van dermatoloog Dr. Pieter Hendricus van der Hoog. Hij ontwikkelde 75 jaar geleden de eerste crèmes op basis van plantenextracten. Wat ontstond uit liefde voor zijn vrouw, die tobde met een gevoelige huid, groeide tot het eerste cosmeticahuis van Nederland. Anno nu staat de liefde voor de vrouw nog steeds centraal bij onze productontwikkeling.

Informatie
Het Liefs Chocolade Verwenmasker van Dr. van der Hoog is verkrijgbaar bij drogist en warenhuis. Sachet 10 ml, advieswinkelprijs € 2,49. Ga voor meer informatie naar www.drvanderhoog.nl.