Doeltreffend masker voor gladde oog- en lipcontouren

 Expressielijntjes worden het eerst zichtbaar rond ogen en lippen. Juist hiervoor is een gerichte aanpak erg nuttig. Daarom heeft Dr. van der Hoog het Oog- & Lip Contourmasker ontwikkeld. Het belangrijkste ingrediënt van dit masker is plantenextract van Okra, dat vroegtijdige veroudering tegengaat. Door een hoge concentratie werkstoffen geeft dit masker snel resultaat. Voor gladde oog- en lipcontouren. Expressierimpels vragen om een doeltreffende oplossing. Een gladdere, zachte huid is het resultaat van dit fijne masker dat je wekelijks kunt gebruiken. Dit product is parfumvrij.

 Wekelijks een masker
De maskers van Dr. van der Hoog zuiveren, herstellen, voeden en beschermen de huid en zijn een belangrijke aanvulling op de dagelijkse verzorging. Ze geven je huid nieuwe energie en dragen in grote mate bij aan een goede conditie van je huid. Het is belangrijk hiervoor wekelijks een masker te gebruiken.

75 jaar Dr. van der Hoog
Het Nederlandse merk Dr. van der Hoog bestaat dit jaar 75 jaar. De nieuwe campagne “Uit liefde voor de vrouw” is geïnspireerd op het gedachtegoed van dermatoloog Dr. Pieter Hendricus van der Hoog. Hij ontwikkelde 75 jaar geleden de eerste crèmes op basis van plantenextracten, zoals nu nog steeds gebeurt.

Informatie
Het Oog & Lip Contourmasker van Dr. van der Hoog is verkrijgbaar bij drogist en warenhuis.
Tube 20 ml, advieswinkelprijs € 4,99. Ga voor meer informatie naar www.drvanderhoog.nl.