Keycamp Holidays introduceert de nijntje stacaravan

Met een paar eenvoudige lijnen, simpele kleuren en twee stipjes schiep Dick Bruna een icoon: nijntje. Sinds 1955 is nijntje uitgegroeid tot het beroemdste konijntje ter wereld, die de harten van zowel kinderen als volwassenen verovert. Keycamp Holidays - specialist op het gebied van luxueuze campingvakanties - liet zich hierdoor inspireren en ontwierp, samen met Mercis, de nijntje stacaravan. Een uniek concept waarin de herkenbaarheid van nijntje voor kinderen gecombineerd is met de wensen van jonge ouders. De stacaravan lijkt op het huis van nijntje en is compleet in nijntje-stijl ingericht.

Nijntjes wereld
In de nijntje stacaravan stap je binnen in haar eigen wereld. Je wordt omringd door nijntje spullen en overal komt haar vrolijke figuurtje terug. In de speciale babykamer lijkt het erop alsof ze elk moment kan binnenwandelen om heerlijk te gaan slapen. De keuken is voorzien van nijntje eetgerei zoals peuterbestek, plastic bordjes en bekers. En natuurlijk staat er een enorme speelgoedkist met nijntje speelgoed, voor uren speelplezier. Sandra van Putten, Marketing Manager Keycamp Holidays "Uit mijn eigen vakantie ervaring met jonge kinderen weet ik wat ouders graag willen op vakantie. Veiligheid is nr. 1 en daarna is het belangrijk dat de kleintjes het naar hun zin hebben. De verhalen van nijntje spreken jonge kinderen erg aan. Om kleintjes ook op vakantie lekker te laten mee dansen, knuffelen en zingen met nijntje, ontstond het idee voor de stacaravan. De ultieme nijntje ervaring voor baby's, dreumesen en peuters".

Veilig spelen
Veiligheid staat voorop bij Keycamp Holidays. De nijntje stacaravan biedt een beschermd speelparadijs voor de kleintjes; gewoon in en rondom de eigen stacaravan. Kleintjes kunnen binnen ongestoord rondkruipen en voor de onderzoekende peuters is de tuin rondom de stacaravan omheind met een tuinhek. Ook het houten terras is afsluitbaar met een terrashekje. In de tuin staat het bekende nijntje huisje, goed voor uren speelplezier. Keycamp Holidays is erin geslaagd een veilige omgeving te creëren waarin de peuter zelf op onderzoek kan gaan. Zo kunnen ook hun ouders ongestoord genieten van hun vakantie, bijvoorbeeld in die fijne Fatboy headdemock die op het terras aanwezig is.

Wanneer en waar  
De nijntje stacaravan zal vanaf 14 mei 2011 op de volgende campings te boeken zijn: Duinrell - Wassenaar (NL), Ch(aa)teau de Drancourt - St Valéry-sur-Somme, Picardië (FR), en Club Farret - Vias Plage, Languedoc (FR). De stacaravan is gebaseerd op de Keycamp Vista accommodaties. De nijntje-Vista's zijn gloednieuwe, moderne type stacaravans met 3 slaapkamers (incl. babykamer met ledikant) en één badkamer en zijn geschikt voor maar liefst 7 personen. Een nijntje vakantie is al beschikbaar vanaf EUR 80,- per nacht.

Kijk voor meer informatie op: www.keycamp.nl/nijntje en www.nijntje.nl
Newsroom op PressDoc:  http://keycamp-holidays.pressdoc.com/9841-keycamp-holidays-introduceert-...