InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Nieuwste Ereader

wo, 01/12/2010 - 14:34

ASUS_PR_Eee_Reader_DR900-20De nieuwste Ereader van ASUS is echt gemaakt voor trendy vrouwen die van style houden. Het 9-inch capacitieve aanraakscherm van deze nieuwe ASUS Eee Reader DR900 biedt een 2,25 keer zo groot leesgedeelte als 6-inch e-booklezers. Het bootst dankzij SiPix elektroforetische schermtechnologie het hoge contrast en de helderheid na van gedrukte pagina’s. Daarnaast ASUS een dikte van een potlood en werkt tot wel twee weken op een enkele acculading, lang genoeg om 20 boeken uit te lezen. Ingebouwde Wi-Fi en optionele 3G houden de Eee Reader verbonden met een wereld aan leesvoer, terwijl de 23-talige tekst-naar-spraakfunctie directe audioboekondersteuning biedt. De ASUS Eee Reader DR900 kost € 299,- en is beschikbaar vanaf eind januari 2011