InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Jamie Oliver doet het beter dan ooit!

do, 16/12/2010 - 14:37


Al 11 jaar onverminderd succesvol, en het einde is nog lang niet in zicht. Er zijn maar weinig mensen die dat Jamie Oliver nadoen. Er is in elk geval geen enkele chef die hem dat nadoet. Dit najaar verscheen Olivers 11e boek: Jamie in 30 minuten. Weer een nieuw succes op de lange lijst, want het is de snelst verkopende non-fictie ooit in Groot-Brittannië. Ook in Nederland is het de best verkopende non-fictie-titel op dit moment. Jamie rules!

 Een beetje hulp
Jamie in 30 minuten is Jamie’s 11e boek. Toch weet hij vriend en vijand nog steeds te verrassen. Het boek bevat 50 fantastische, complete en verse maaltijden die je stuk-voor-stuk binnen een halfuur op tafel zet. Het is duidelijk dat dit appelleert aan een grote behoefte. Mensen willen best zelf koken, maar hebben daarbij wel een beetje hulp nodig. En wie kan die hulp beter geven dan Jamie?

 

Missie
Jamie is een man met een missie. Hij zette het opleidingsrestaurant Fifteen op om kansarme jongeren op weg te helpen, zette zich in voor gezonde schoollunches en veroorzaakte een revolutie in de keuken. Met de Jamie Oliver Foundation wil hij met eten de levens van mensen verbeteren én de werkgelegenheid stimuleren. Jamie werkt momenteel aan een lesmethode voor middelbare scholen. Jamie’s Italian werd onlangs uitgeroepen tot beste restaurantketen in Groot-Brittannië en hij werd wederom uitgeroepen tot Food personality of the year. Met Jamie’s Food Revolution probeert hij nu zelfs Amerika gezond te krijgen. De lijst is nog veel langer, maar dit zijn zomaar wat highlights.

Kerstdiner
Jamie is niet bang, en hij geeft vooral nooit op. Met zijn passie en volhardendheid mogen we in de toekomst nog veel meer van hem verwachten. Je zou bijna vergeten dat hij pas 35 is en thuis ook nog 4 kleine kinderen heeft. Wat zal deze wonderboy eten met Kerstmis? Hopelijk iets lekkers, want als iemand het verdient is hij het wel. En met een beetje hulp van Jamie lukt het ons ook om een fantastisch kerstdiner op tafel te zetten. Wat een fijn vooruitzicht!

Jamie in 30 minuten
Jamie Oliver
Prijs: € 29,95
ISBN 978 90 215 4924 8