Puur BABY

Puur BABY

In deze koude winter, moet je je dik inpakken tegen de kou. En dan zie je tot je schrik dat door die dikke lagen kleding en de kou je huid helemaal utidroogt en zelfs misschien gaat schilferen.

Dit betekent dat je je goed moet gaan insmeren dus. Niet alleen je gezicht maar ook je lichaam heeft een verzorgende creme nodig. Ik ga niet zeggen welke ik zelf gebruik dit keer, want een goede bodylotion voor mezelf heb ik nog niet gevonden. (alhoewel ik die nutrilift van Lóreal  wel heel fijn vindt zeg ik het toch maar goed.)

Maar dit keer ga ik het hebben over baby's! Ik heb namelijk een dochtertje van 11 maanden en die heeft allemaal droge plekjes op haar armpjes en beentjes. Omdat je huid zo erg droog wordt in deze kou, gaat het ook nog eens jeuken. En je raadt het al, je babietje gaat lekker krabben waar het droog is. Waardoor ze allemaal opengekrabte wondjes krijgt. Die helen wel snel bij babies daar niet van.  maar je ziet toch van die extra droge plekjes en uitgedroogde wondjes op haar lichaampje.

Er is een creme die daartegen helpt! Sinds mijn kraamtijd, gebruik ik bijna alles van het merk Weleda. Een merk dat alleen maar natuurlijke ingredienten gebruikt, en goed kijkt naar de heilzame werkingen van deze. Ze brengen dit samen in een mooi en lekker product. Mijn kraamverzorgster had namelijk mij allerlei samples gegeven en mijn baby daarmee ingesmeerd. En elke keer had ik een lekker glimmende en zachte baby. sindsdien ben ik helemaal fan van Weleda!Thanks Fieneke!:P

Ga je vaak naar buiten dan is de weer en windbalsem( met honing! )van Weleda een musthave voor het gezichtje van je baby. Dan zie je geen streepjes meer op haar wangetjes van de droogte. Voor je baby is het ook fijn want zij voelt ook een extra laagje op de huid die verzachtend is. En als je nog een cremetegen schrale en/of droge plekjes zoekt, is de Calendula bodycreme speciaal voor baby's een aanrader!