de beste dansers komen uit...Amerika

 

De beste dansers komen uit ... Amerika.?

 written by weiyi placed by kristy

 

Dit is wat ik in mijn gedachte had over Amerika en in mijn eerste dagen in Miami ging ik als een gek op zoek naar een dansschool. Jammer genoeg heb ik hier geen auto en kon ik eigenlijk alleen terecht bij een Salsa school hier op campus.

 

Miami is heel erg beinvloed door Latin America en door Latin dance zoals salsa, merengue, Bachata etc. Mij werd dus verteld dat dit op het gebied van dansen het beste is wat je kan vinden op campus. I love latin dance maar wilde meer leren dan alleen dat.

Campus life is heel erg levendig in Amerika en Yes! Net als in de films hebben ze hier verschillende clubs.

 

* Asian club

* Black student union

* Caribean club

* Business club

Ze hebben hier zelfs een Harry Potter club en ze spelen Zwerkbal, vraag mij niet hoe. Maar om terug te komen op de verschillende clubs, ze hebben dus allemaal een dance team en een vriendin vertelde mij dat ze audities hielden voor een Dance competition in Gainsville die plaats zou vinden de University of Florida. Was superblij toen ik geaccepteerd werd in de dance crew en de afgelopen 2 maanden hebben we hard getraind voor de competition die plaats vond vorige week.

Na een rit van 6 uur kwamen wij aan in the Iniversity of Florida. De dag voor de competition waren er enkele shows. Guess what??

 

 

Poreotics you know the winner of season 5 America’s best dance crew was performing. On top of that a chance to meet them . Ook al was ik niet heel bekend met Poreotics, maar was overwhelmed by their performance and when i met them. Ik heb ook de video gepost, dan weet je waar ik het over heb.

Anyways de dag van competition, was soo ...Just like the movies. Het begon dus met een rondleiding en every crew had hun eigen sectie. De presentator hadden dus t-shirts van alle crews.

Het was geen

 

Tokyo love bots crew

Het was geen competitieve omgeving maar iedereen was heel erg opgehypt. Wij waren de eerste perfomance crew dus het was extra

spannend. Ik had kriebels in mijn buik, maar het ging best goed en iedereen was so excited about us.

 

Ik heb na onze performance genoten van de andere performances. Jammer genoeg hebben we niet gewonnen, maar het was super leuk om dit mee te maken en alle andere dansers te zien. Ik heb ook de video gepost van onze performance. http://www.youtube.com/watch?v=UF1d3FVyYFc

 

Aankomende vrijdag hebben we een optreden op school, super excited!