Stap op Valentijnsdag met je geliefde in de London Eye

LondonLondon Eye love you!
Verras je lief met een romantische tour in de Love Circle

Stap op Valentijnsdag met je geliefde in de London Eye en maak een Red Rose Flight in het grootste reuzenrad ter wereld. Deze romantische tour, met rode roos en chocolade, kost € 34,- per ticket. Je kunt ook een Valentijnsarrangement met bubbels boeken: de Valentines Champagne Flight. Met rode roos, luxe chocolade en een glas Pommery Brut Royal per stel (€49,- per ticket). Het toppunt van romantiek is de Valentines Cupid’s Capsule, een privécapsule inclusief een fles Pommery Brut Royal, rode roos en luxe doos chocolade (€ 400,- per capsule).

Londen Eye
De Londen Eye telt 32 glazen capsules die ieder plaats bieden aan 25 mensen. Het hoogste punt bevindt zich op 135 meter. Het uitzicht is indrukwekkend, zo groots heb je Londen nog nooit gezien. Een rondgang duurt ongeveer een half uur.

3-daagse vliegreis met KLM naar hotel in Londen
Het splinternieuwe, trendy Hotel H10 Waterloo ligt op enkele minuten loopafstand van de London Eye. Hotel + KLM-vlucht boek je eenvoudig op www.stedentrips.nl: een 3-daagse vliegreis met verblijf in tweepersoonskamer vanaf 316,- p.p. De London Eye Valentijnsarrangementen boek je op aanvraag via Stedentrips.nl.

Stedentrips.nl
Stedentrips.nl is de online vakantiespecialist voor steden. In de charmehotels van Stedentrips.nl proeft u de lokale sfeer van de stad, vaak zijn de eigenaren nog zelf actief waardoor persoonlijke service en kwaliteit gewaarborgd blijven. Stedentrips.nl informeert, adviseert en heeft een aanbod van meer dan 70 steden en 700 hotels in alle prijsklassen, van 2 tot 5 sterren. Tevens geeft ze informatie over vervoer. Men kan er profiteren van vele aanbiedingen en er zijn volop tips en trips.