InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Hoe kiezen vrouwen de ideale zomervakantie voor het gezin?

wo, 12/01/2011 - 14:27

DreizenZomervakanties met het hele gezin worden meestal geboekt door de vrouw in het gezin. Maar waar letten vrouwen op bij het kiezen en boeken van de langste vakantie van het jaar? Hebben de kinderen inspraak op de vakantiebestemming? Hoe komen ouders met kleine kinderen tot rust? Hoe ruimdenkend zijn Nederlandse ouders over de vakantieliefde van hun tiener? Op 29 december maakt D-reizen de resultaten bekend van een onderzoek naar het gedrag van Nederlandse gezinnen op vakantie.

Enkele vragen die het onderzoek beantwoord:

  • Welke eisen stellen gezinnen aan de vakantiebestemming als het gaat om de kinderen?
  • Hoe houden kinderen zichzelf bezig tijdens de reis?
  • Welke apparatuur nemen tieners mee op vakantie?
  • Mogen tieners hun mobiele telefoon gedurende de vakantie gebruiken?
  • Wie beslist welke activiteiten er worden ondernomen?
  • Gaan Nederlandse ouders op pad zonder hun kinderen tijdens de vakantie?
  • Waar maken gezinnen ruzie over tijdens de vakantie?
  • Welke activiteiten ondernemen gezinnen op vakantie?

Dit onderzoek werd in opdracht van D-reizen uitgevoerd door onderzoeksbureau ISIZ en Stadspeil. Aan het onderzoek namen 1.051 respondenten deel: Nederlandse vrouwen van 18 jaar en ouder met een kind / kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, 4 tot 12 jaar en 12 tot 18 jaar.