2011 kleurt weer anders!

Het kleurenpalet voor 2011

 

Alhoewel de lente en de zomer ons weer uit de winterdip trekken, en de kleurrijke kleren ons weer vrolijker doen uitkomen, hebben we dit jaar een heel andere kleurpalet in het verschiet. Het veilige wit, is bijna te saai voor de aankomende warme seizoenen. Ik heb weer al mijn tijd in mijn favoriete bezigheid gestopt: winkelen en trendspotten! Helaas is trendspotten heel moeilijk in deze koude perioden, maar ik heb wel ongeveer een idee gekregen wat we kunnen verwachten. Dit keer heb ik hele mooie kledingitems en accesoires gespot, maar dan alleen geoorloofd in die kleuren. Plaatjes volgen nog..

De kleuren jullie voor deze lente en zomer uit de kledingrekken moeten halen zijn: (en nee we gaan niet meer naar de salerekken kijken want dan komen we nooit meer uit de winterdip!)niet schrikken:

-mosterdgeel(en nee geen kanariegeel)

 -legergroen

-wit als achtergrond van mooie zachte bloemenprints

-rood

-nude kleur(de huidskleur!)

-oranje

Veel fluorescerende kleuren of glansstoffen zien we niet dit jaar. Veel aardetinten in plaats van de gewoonlijke "knalkleuren"in de warme seizoenen. Veel kleuren dus met een donkere ondertoon dat ons toch een beetje voorbereid op de herfst die komen gaat.. Stay tuned..