InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Vrouwen sollicitatie met sexy presentatie op de catwalk

di, 31/05/2011 - 00:00

Onlangs solliciteerde 40 20101129-runway-job-02knappe dames op een wel heel aparte manier naar een nieuwe baan.  Directeuren van 80 grote bedrijven uit China lieten de dames over de catwalk lopen om vervolgens vragen te laten beantwoorden over o.a. zelfstandig werken, teamspirit, samenwerken en carrière ambities. De 40 kandidaten hadden een verschillende achtergrond in opleiding en ervaring. Uiteindelijk hebben twee kandidaten met succes de selectie procedure doorlopen en een contract getekend.