Scoupy: een gratis app met kortingen en voordelen op locatie gebaseerd

Kortingsbonnen uitknippen behoort tot de verleden tijd. Scoupy is een nieuwe app voor smartphones (iPhone en Android) waarmee je korting en voordelen kan krijgen bij MKB-winkels, horecazaken en retailformules. De app toont lokale kortingsacties met behulp van gps van de smartphone, het is een soort van Google maps dat aangeeft watvoor acties er in de buurt te vinden zijn. Scoupy is gratis verkrijgbaar voor iPhone (iTunes) en Android (Google Play) smartphones. Meer informatie vind je op de website van Scoupy www.scoupy.nl

Hier volgt een kleine tutorial hoe de Scoupy app werkt voor een Android smartphone

Nadat je eenmalig hebt geregistreerd, kan je gelijk gebruik maken van de Scoupy app

Scoupy 1.jpg
Dit is het hoofdmenu van de Scoupy app. Je kunt Scoupy-acties zoeken die in de buurt zijn, per plaats, specifieke Scoupy-acties zoeken en je favoriete Scoupy-acties bekijken die je eerder hebt opgeslagen.

Scoupy 2.1.jpg
Hier is een overzicht van Scoupy-acties die in de buurt zijn. Verder kan je ook Scoupy-acties per categorie bekijken

Scoupy 3.1.jpg

Scoupy 4.1.jpg
Hier worden de Scoupy-acties getoond in de categorie “Eten en drinken”

Scoupy 5.1.jpg
Als je een specifiek Scoupy-actie wilt zoeken, kan je het in de zoekbalk intypen. Vervolgens worden Scoupy-acties getoond die aan de zoekcriteria voldoen.

Scoupy 6.1.jpg
Je kunt ook van te voren per plaats bekijken watvoor Scoupy-acties er beschikbaar zijn

Scoupy 7.jpg
Hier zie je een voorbeeld van mijn favoriete Scoupy-acties die ik heb opgeslagen, zodat ik die later snel kan opzoeken als ik een bezoek breng aan de winkel.

Scoupy 8.jpg
Als je bij de winkel bent, activeer je de Scoupy-actie door te “sliden” op de slidebar. Er verschijnt vervolgens een unieke actiecode die de medewerker van de winkel scant of noteert.

Download snel de Scoupy app en profiteer van interessante actiekortingen voor lunch, diner, shoppen, ontspannen en meer, bij jou in de buurt!

Lisa