Funky Fresh Friday @ Club Thirty-Seven

Het was afgelopen vrijdag weer zover! Funky Fresh Friday in Club Thirty Seven in Den Haag. Voor de Dames en Heren die nog niet bekend zijn met #FFF, hier is wat meer info:

Funky Fresh Friday: “Geen standaard hiphop of urban feest. #FFF is een event voor volwassen publiek die uitgaat in een intieme, exclusieve en luxueuze setting kan waarderen.

Tijdens hét enige hiphop, R&B en dancehall evenement van Den Haag wordt het publiek weer getrakteerd op de lekkerste tunes from the old to the new skool. Bekijk op www.MissJoJoBie.com  beeldmateriaal van de voorgaande Funky Fresh Friday edities. Sinds juni 2011 heeft ons publiek tijdens elke Funky Fresh Friday kunnen genieten van diverse evenementen, waaronder Halloween, All White Everything en New Years Chique. Op vrijdag 29 juni 2012 zal echter een memorabele gebeurtenis plaatsvinden tijdens de laatste Funky Fresh Friday voor de zomer van 2012. In Club Thirty-Seven aan de Balistraat 1a wordt dan namelijk hét Ladies Night evenement van het jaar gehouden!

 

De avond speelde zich af in de chique club Thrirty-Seven. Met een heerlijke Line up van DJ’s Freddy Moreira, G-Man en Richy Styles, werd de avond gevuld met heerlijke muziek. Even geen zin om te dansen? Dan kon je genieten van een heerlijke cocktail of van een van de stands met lekkere proucten die aanwezig waren. 

Na een geweldige avond voetjes van de vloer, kregen we daarnaast ook nog een een geweldig gevulde goodiebag.

 

Voor de meer informatie over de producten van de sponsors ga naar:

 

Boobooz- http://www.Boobooz.nl
Sheado – http://www.Sheado.nl
AfroCandySweets – http://www.AfroCandySweets.com
Bespoiled – http://www.BeSpoiled.nl
Ms. Apple3 – http://www.Msapple3.nl
Shimai – http://www.Shimai.nl  

 

Funky Fresh Friday is elke laatste vrijdag van de maand. Volgende keer verwachten jullie ook!

 

Hou http://www.funkyfreshent.com/ in de gaten voor meer info over de evenementen en volg ze op twitter https://twitter.com/#!/funkyfreshent