InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Gefeliciteerd met de 75e verjaardag van hare majesteit Beatrix! Na 33 jaar treedt ze af als koningin der Nederlanden.

do, 31/01/2013 - 14:35

 

Het is vandaag donderdag 31 januari 2013, oftewel de 75e verjaardag van onze gelieve koningin Beatrix! Afgelopen maandag 28 januari 2013 heeft ze aangekondigd af te gaan treden, haar oudste zoon prins Willem Alexander zou haar gaan opvolgen als koning van Nederland. Na 33 jaar als koningin te zijn is volgens Beatrix de tijd rijp voor vernieuwing, dit ook vanwege het 200-jarig bestaan van het koninkrijk der Nederlanden.

Op dit moment is men druk bezig met de voorbereidingen voor de troonopvolging die plaatsvindt op dinsdag 30 april 2013. Dit is tevens ook de laatste keer dat er in Nederland “Koninginnedag” wordt gevierd. Vanaf volgend jaar verandert dit namelijk naar “Koningsdag”, dat wordt gevierd op 27 april, de verjaardag van aanstaande koning Willem Alexander. In 2014 wordt dit gevierd op 26 april, omdat 27 april op een zondag valt. Prinses Maxima wordt tot koningin Maxima benoemd.

Na 3 koninginnen te hebben gehad, heeft Nederland eindelijk weer een koning. Wat zijn jullie gedachtes hierbij? Wat zijn jullie herinneringen van koningin Beatrix? Deel jullie ervaringen met ons!

Bedankt dat u onze koningin was voor 33 jaar lang!