InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

Win 1 van de titels uit de Last-minute Vakantiebieb op Rotterdam The Hague Airport

di, 26/02/2013 - 12:36

Het weer in Nederland zit even niet mee met de voorjaarsvakantie, heeft u daarom ook een zonnige vakantie geboekt naar het buitenland? Voor veel mensen is de vakantie hét moment om een goed boek te lezen. De ANWB heeft daarom sinds afgelopen vrijdag 22 februari een Vakantiebieb op Rotterdam The Hague Airport. Vakantiegangers kunnen een boek meenemen uit de boekenkast van de ANWB Vakantiebieb in de vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport. Bij terugkomst kunnen de boeken weer ingeleverd worden en kunnen uitgelezen boeken gedoneerd worden. Zodat een volgende reiziger er weer wat aan heeft.

Hebt u moeite met een boek uit te kiezen? Geen probleem, want er zijn ANWB-stewardessen aanwezig in de lounge van de luchthaven om reizigers te helpen kiezen van passende vakantielectuur en staan weer klaar bij het inleveren van het boek bij terugkomst. Reizigers kunnen ook boeken achterlaten bij de bieb. Zo beleeft de volgende reiziger weer een nieuw leesavontuur. Komt het boek niet meer terug in Nederland dan gaat de ANWB er vanuit dat dit boek via een andere ‘bookswap’ een nieuwe reiziger heeft gevonden en bezig is aan een prachtige wereldreis.

Tijden de voorjaarsvakantie vertrekken vanaf Rotterdam The Hague Airport circa 125 vluchten met zo’n 25.000 passagiers. Als het aan de ANWB ligt begint de reis voor deze vakantiegangers met het juiste boek.

De Vakantiebieb is een initiatief van leden voor leden en is open tot zondag 3 maart 2013. Let wel op dat je een ANWB-ledenpas nodig hebt om een boek mee te kunnen nemen.

Dames.nl vindt dit een erg leuk initiatief, gezien onze website ook als doelstelling heeft om kennis en plezier te delen met iedereen. Hierbij hebben we ook een leuke win actie voor onze lezers! In samenwerking met Uitgeverij A.W. Bruna mogen we 5 gesigneerde titels verloten voor de boekenliefhebbers.

‎- Jennifer Egan – Bezoek van de knokploeg
- Alice Hoffman – De duivenhoudsters
- Arthur Japin – Maar buiten is het feest
- Amanda Hodgkinson – Britannia Road 22
- Carlos Ruiz Zafon – De gevangene van de hemel
- Charles Lewinsky – Terugkeer ongewenst
- Kim Moelands – Verdieping X
- Dawn French – Een klein beetje geweldig

Wil je kans maken op 1 van deze gesigneerde titels?

Like FB van Dames.nl
Share dit bericht op jouw FB
Laat een berichtje achter welk(e) titel(s) je voorkeur voor hebt en wat zijn jouw leeservaringen?
(het definitieve boek dat je krijgt wordt nader bepaald).

Winnaars worden 4 maart 2013 bekend gemaakt.

Veel succes!

Update 4 maart 2013
En de 5 winnaars zijn:

Joke Pronk
Ling Choi
Petra Gerrits
Marlies Sienot
Christina Hageman-van Schaik

Gefeliciteerd! Stuur een mailtje met je naam, adresgegevens, voorkeur boek naar lisa@dames.nl. o.v.v.: Winactie Literatuurboek ANWB vakantiebieb. We proberen het desbetreffende boek te regelen voor jou! Alvast veel leesplezier! Houd ons Facebook in gaten voor meer leuke acties!

Update 6 maart 2013
We hebben helaas van Marlies Sienot nog steeds geen gehoor gekregen, als we vandaag nog geen reactie krijgen, trekken we een nieuw winnaar! Had je binnen de winactie periode meegedaan, en wil je alsnog kans maken? Laat een bericht hieronder bij het artikel en stuur je naam en adresgegevens op naar lisa@dames.nl ! P.s. Graag je FB naam gebruiken en dit geldt dus alleen voor mensen die AL meededen, maar niet hadden gewonnen!

Marlies Sienot heeft alsnog gereageerd! De actie is hierbij definitief afgelopen.