InVia Fertility-CL, InVia Fertility-Hoffman Estates, InVia Fertility-Arlington HeightsCrystal Lake, IL, Hoffman Estates, IL, Arlington Heights, IL Michael levitra xr online https://www.levitradosageus24.com/ J. Michael Karasis MD-Woodstock, Michael Karasis MD-Huntley Anoop H.

National Glamour Day & Night 23 maart 2013 - 20% korting bij meer dan 3100 winkels!

vr, 22/03/2013 - 16:01

Glamour is hét nummer 1 fashion magazine van Nederland. Iedere editie de meest fantastische modereportages en alle laatste beauty nieuwtjes. Ook onderwerpen als reizen en relatieadvies staan centraal. Net als de interessante celebrity-interviews en nieuwtjes. Glamour is superdik en handzaam. Het is de enige echte everyday fashionguide van Nederland, die in het leven past van iedere vrouw én in elke handtas.

Morgen is het weer de 9e editie van National Glamour Day! En voor het eerst ook Night! Bij meer dan 3100 winkels in Nederland en België ontvang je korting van minimaal 20% op vertoon van de nieuwste april editie van het Glamour magazine!

Voor het eerst kun je dit jaar ook van 20% korting profiteren bij restaurants en clubs. Dit is heel mooi meegenomen als je lekker heb geshopt en rustig wilt bijkomen met een lekker hapje. Na het dineren kun je gelijk je nieuwste outfit showen bij leuke uitgaan hotspots. Meer info zie de website van Glamour. Let op of je van te voren moet reserveren.

Glamour loves NS
NS viert National Glamour Day & Night met een superactie: je treint naar je favoriete shopstad en slaapt daar in een heerlijk hotel. Zonder de hoofdprijs te betalen. Kijk op www.glamour.nl/ns en maak een keuze uit de aanbiedingen. Je 2e klas treinticket koop je voor slechts € 17,50. Een overnachting in een Hampshire Hotel boek je al vanaf € 35 per persoon!

Speciale National Glamour Day & Night-app - Je personal shoppingguide
No time to waste op 23 maart. Plan je shoproute dus slim en snel.
Met deze app op je iPhone zie je meteen waar je moet zijn voor die stoere cityshorts, killer party dress of sleehaksneakers. Ook de kortste route van je hotel naar dé sushi-, pasta-óf party place van je favoriete shopstad stippelt de app zó voor je uit. Ga nú naar de app store en download gratis de National Glamour Day & Night-app.

Zo werkt het
Wil je een nieuwe voorjaarsgarderobe met extra veel voordeel? Zorg dan dat editie 4 van Glamour op zaterdag 23 maart in je tas zit. Op vertoon van je Glamour krijg je 20% korting. Je hoeft de betreffende pagina dus niet uit te scheuren.Winkeladressen bij jou in de buurt kun je vinden op www.glamour.nl en met behulp van de iPhone-app.

Extra voordeel voor abonnees
Ben je een Glamour-abonnee? Dan heb je een Glamour met een speciale cover gekregen. Neem deze mee, als je op shopping spree gaat, want dan ontvang je extra korting of krijg je bij je National Glamour Day & Night-aankoop een leuke goodie cadeau! 

Volg hun op twitter #NGD13 en blijf op de hoogte van alle leuke acties op National Glamour Day & Night!